Ιώσεις & Λοιμώξεις

Η γρίπη προκαλείται από τους ιούς της γρίπης και τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα είναι πυρετός, πονοκέφαλος, έντονη αδυναμία, βήχας ή και πονόλαιμος. Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και 10 ημέρες.
Το κρυολόγημα από την άλλη, προκαλείται από διάφορους ιούς με ίδια περίπου συμπτώματα με αυτά της γρίπης αλλά πιο ήπια. Τόσο για την αντιμετώπιση από τη γρίπη όσο και από το κρυολόγημα, σημασία έχει η κατάσταση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Λοίμωξη σημαίνει, η παρουσία μικροοργανισμών σε κάποιο σημείο του σώματος που κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και στη συνέχεια λόγω της τοξικότητάς τους παραγωγή φλεγμονής που συνοδεύεται από κλινική εικόνα της εκάστοτε λοίμωξης.
Έτσι ανάλογα το σημείο που παρουσιάζονται οι μικροοργανισμοί που δημιουργούν την φλεγμονή, μιλάμε για λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, του ουροποιητικού συστήματος, του κεντρικού νευρικού, του δέρματος κλπ.

Ενδυναμώνουμε ένα εξασθενημένο Ανοσοποιητικό

Ένα ισχυρό και ακέραιο ανοσοποιητικό -ακόμη κι αν το σώμα προσβληθεί από μικροοργανισμούς ή ιούς- είναι πιθανό να τους εμποδίσει να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν δυσάρεστες καταστάσεις στον οργανισμό εξελισσόμενοι σε ασθένειες ή αργότερα σε υποτροπή. Η πρόληψη είναι -εκτός από ευκολότερη- σημαντικότερη από τη θεραπεία και το Biobran βοηθά συμπληρωματικά τον οργανισμό να δομήσει και να διατηρήσει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό μηχανισμό.

Δοσολογία του Biobran σε λοιμώξεις

Το Biobran δεν έχει τοξικότητα για τον οργανισμό. Για το λόγο αυτό μπορεί να λαμβάνεται για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούμε, ακόμη και σε μεγάλες ποσότητες χωρίς την ανάγκη να το διακόπτουμε και να το ξεκινάμε αργότερα. Έτσι, στις περιπτώσεις λοιμώξεων μπορούμε να εναρμονίζουμε τη δοσολογία πρώτα στο σωματικό βάρος και ύστερα στην ένταση των συμπτωμάτων και στη χρονική διάρκειά τους.

Σαν γενική δοσολογία στις λοιμώξεις για ένα κανονικό σωματικό βάρος ενηλίκου (70-80 κιλά), μπορούμε να χορηγήσουμε 4 ταμπλέτες των 250mgr (ή 1 φακελάκι των 1000 mgr), για διάστημα 2 μηνών και κατόπιν μια συντήρηση με μικρότερη δόση των 2 δισκίων των 250mgr (ή 1/2 φακελάκι σκόνης των 1000mgr) για όσο διάστημα θέλουμε ή μας συμβουλεύσει ο γιατρός.

Χορηγούμενη ελάχιστη ποσότητα σε περίοδο έντονων ιώσεων:
Ενήλικες:  4 δισκία Biobran250 (ή εναλλακτικά 1 φακελάκι Biobran1000) κάθε τέσσερις (4) ώρες.