Biobran
προς Όλους

Για Πρόληψη,
Ανάκαμψη και
Αντοχή ή για ήπιες
καταστάσεις υγείας

Στα Παιδιά

Βοηθά τη φυσική τους άμυνα, σε περιόδους γενικής κόπωσης, άθλησης, μελέτης, ιώσεων, κρυολογημάτων κλπ.

Το Biobran αποτελεί ένα επιτυχημένο φυσικό διατροφικό συμπλήρωμα τόσο για ήπιες καταστάσεις πρόληψης (όπως σε περιόδους γενικής κόπωσης, άθλησης, εντατικής μελέτης, ιώσεων ή γενικών κρυολογημάτων), όσο και για σοβαρότερες περιπτώσεις ανάγκης υποστήριξης της άμυνάς τους, (όπως κρυολογημάτων, ιώσεων, λοιμώξεων όπως του αναπνευστικού, χρόνιων αυτοάνοσων συνδρόμων ή και νεοπλασιών.

Στον Αθλητισμό

Δημιουργεί προϋποθέσεις ενός φυσικά ρυθμιζόμενου ανοσοποιητικού απέναντι στις αθλητικές καταπονήσεις.

Στον αθλητή, προσφέρει: Θετικότερη διάθεση & ευεξία στην προπόνηση και τους αγώνες. Αυξημένη αντοχή στην προπονητική ή αγωνιστική κόπωση. Υψηλότερη επιθυμία και ικανότητα αγωνιστικότητας. Λιγότερες μυικές φλεγμονές. Γρήγορη επαναφορά στην φυσική κατάσταση. Γρηγορότερη αποκατάσταση μετά από πιθανούς τραυματισμούς.

Στα Αυτοάνοσα

Η αντιφλεγμονώδη δράση του Biobran θεωρείται σημαντική συμπληρωματική βοήθεια στα αυτοάνοσα σύνδρομα.

Τα κύτταρα -ΝΚ ανήκοντας στην ομάδα των λεμφοκυττάρων, προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα λύση επανακίνησης της φυσικής μας άμυνας. Η φυσική διαδικασία ενεργοποίησή τους, πυροδοτεί “ρύθμιση του ανοσοποιητικού”, προσφέροντας άμεση θωράκιση και επαναφέροντας το όλο σύστημα από κατάσταση “πανικού” σε φυσιολογική προσυαυεύοντας έςτσι το ανθρώπινο σώμα.

Το Biobran είναι ένα προϊόν για όλους
όσους θέλουν να ενεργοποιήσουν
το ανοσοποιητικό τους με φυσικό τρόπο

Ο ρόλος του Biobran στα Παιδιά

Ανώριμο Ανοσοποιητικό

Το ανοσοποιητικό, είναι υπεύθυνο για την παραγωγή των απαραίτητων αμυντικών μηχανισμών της υγείας, όμως κατά τον πρώτο καιρό της γέννησης, το ανοσοποιητικό είναι σχετικά ανώριμο. Το Biobran, έχει ληφθεί με επιτυχία και ασφάλεια από παιδιά όλων των ηλικιών. Δεν προκαλεί τεχνητή ενίσχυση του ανοσοποιητικού αλλά βοηθά το σώμα να ρυθμίσει αποτελεσματικά τη φυσική άμυνά του.

Ο θηλασμός, οι εμβολιασμοί και η σωστή διατροφή αποτελούν τον καλύτερο τρόπο ανάπτυξης μηχανισμών αποτροπής κάποιας ασθένειας, όμως μέχρι το δεύτερο έτος, το ανοσοποιητικό τους παραμένει ακόμη ανώριμο.

Παιδιά & Biobran

Όπου, τα αντισώματα που τους παρέχει δεν έχουν μεγάλη διάρκεια και αν το παιδί κινείται έξω από το περιβάλλον του σπιτιού του, πιθανότητα να αναπτύσσει ασθένειες και ιώσεις.

Το Biobran αποτελεί ένα επιτυχημένο φυσικό διατροφικό συμπλήρωμα τόσο για ήπιες καταστάσεις πρόληψης (όπως σε περιόδους γενικής κόπωσης, άθλησης, εντατικής μελέτης, ιώσεων ή γενικών κρυολογημάτων), όσο και για σοβαρότερες περιπτώσεις ανάγκης υποστήριξης της άμυνάς τους, (όπως κρυολογημάτων, ιώσεων, λοιμώξεων όπως του αναπνευστικού, χρόνιων αυτοάνοσων συνδρόμων ή και νεοπλασιών.

Δοσολογία στα Παιδιά

Το Biobran έχει μηδενική τοξικότητα για να ανησυχούμε για υπερδοσολογία. Έτσι, οι ποσότητες που αναφέρονται, είναι οι ελάχιστες που μπορεί να χορηγηθούν.

Δόσεις υπολογισμένες με μέσο σωματικό βάρος 15-25 κιλά (ηλικίας 5-10 ετών).

Ο ρόλος του Biobran στον Αθλητισμό

Ανοσία & Αθλητισμός

Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό, βρίσκονται σε μια συνεχή κατάσταση ανάπτυξης φλεγμονών σε ολόκληρο το μυϊκό τους σύστημα. Η κατάσταση αυτή, είναι και η «αχίλλειος πτέρνα» ενός εύρωστου και δυνατού σώματος, διότι αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό, καταστώντας έτσι ολόκληρο το σώμα ευάλωτο σε κίνδυνο λοιμώξεων.

Αν προσθέσουμε, την υπαρκτή ανοσοκατασταλτική δράση των ορμονών του στρες κορτιζόλης και αδρεναλίνης, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι η ανάπτυξη ενός ενεργού ανοσοποιητικού για τους αθλητές, είναι το ίδιο σημαντικό όσο η ανάπτυξη του μυϊκού τους συστήματος.

Ημερήσια δοσολογία Biobran για αθλητές

Κανονική περίοδος: Ενήλικες: 2-4 ταμπλέτες Biobran 250.
Περίοδος προπονήσεων ή αγώνων: Ενήλικες: 4-8 ταμπλέτες Biobran 250 (ή ½ -1 φακελάκι Biobran 1000). (Υπολογισμός για σωματικό βάρος ~70 κιλών).

Για τα παιδιά γενικώς, υπολογίζουμε τη μισή δοσολογία από εκείνη των ενηλίκων.

Αθλητισμός & Biobran

Η ενεργοποίηση των nk-κυττάρων, ακολουθείται πάντοτε από αύξηση του αντιφλεγμονώδους μηχανισμού του σώματος. Το Biobran, μέσω της ενεργοποίησης αυτής των nk-κυττάρων, δημιουργεί προϋποθέσεις ενός φυσικά ρυθμιζόμενου ανοσοποιητικού, το οποίο κινητοποιεί το σώμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να αυξάνει την άμυνά του απέναντι σε φλεγμονές και λοιμώξεις.

Αυτό συμβαίνει διότι, κατά την ενεργοποίηση των nk-κυττάρων, παρουσιάζεται συγχρόνως μια σημαντική αύξηση ουσιών όπως οι Ιντερλευκίνη 10 & 12, οι οποίες παρουσιάζουν σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση και ουσιαστικό ρόλο στην αύξηση της άμυνας του οργανισμού μας.

Ο ρόλος του Biobran στα Αυτοάνοσα

Τα Συμπτώματα

Αν τα συμπτώματα του Αυτοάνοσου είναι σε έξαρση, πιθανώς να συστηθούν ανοσοκατασταλτικά φάρμακα με σκοπό να μειωθεί η ένταση της αυτοεπίθεσης. Στην περίπτωση αυτή δεν χορηγείται Biobran, εκτός αν οι δόσεις ανοσοκατασταλτικών είναι πολύ χαμηλή.

Αντίθετα, σε ελαφριάς μορφής αυτοάνοσο ή με συμπτώματα που βρίσκονται σε ύφεση για αρκετό χρονικό διάστημα και παράλληλα δεν υπάρχει χορήγηση ανοσοκατασταλτικών, θα μπορούσε συμπληρωματικά να χορηγηθεί Biobran.

Δοσολογία Biobran στα Αυτοάνοσα

Ο Κανώνας είναι: Μικρές δόσεις για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ενήλικες: 500 έως 1000 mgr (2-4 ταμπλέτες Biobran 250) την ημέρα.

Προφυλάξεις

Αν η δοσολογία του Biobran πρέπει για οποιοδήποτε λόγο να είναι μεγαλύτερη από την συνιστώμενη για αυτοάνοσα (πχ σε παράλληλη λοίμωξη), ίσως τα συμπτώματα του αυτοάνοσου επιδεινωθούν για μια περίοδο ενός μηνός περίπου, πριν αρχίσουν να ελαττώνονται.

Ο λόγος είναι ότι οι ασθενείς με αυτοάνοσες ασθένειες έχουν χαμηλή δράση ΝΚ-κυττάρων και επαγωγικά διακύμανση μακροφάγων κυττάρων.
Σε αυτές τις συνθήκες το Biobran ενισχύει το ανοσοποιητικό μέχρι να έλθουν στα φυσιολογικά επίπεδα τα ΝΚ και τα μακροφάγα κύτταρα.
Η δραστηριοποίηση αυτή πριν επέλθει ισορροπία, ενισχύει τα συμπτώματα της ασθένειας για περίπου 30 ημέρες αφ’ ότου άρχισε η λήψη του Biobran. Σε αυτές τις περιπτώσεις συστήνουμε: σταδιακή αύξηση 500mgr ανά βδομάδα.

Ο Λόγος Προφύλαξης

Έτσι: Αν χορηγούνται ανοσοκατασταλτικά φάρμακα σε μεγάλες δόσεις δεν χορηγούμε Biobran.

Ο λόγος είναι διότι:
α) τα φάρμακα αυτά, είναι τόσο δυνατά που στη πράξη απενεργοποιούν τη δράση του Biobran &
β) οι δύο θεραπείες είναι σε αντιδιαστολή η μία με την άλλη, με την έννοια ότι δεν μπορούμε να “ρυθμίσουμε” μια φυσιολογική ανοσία τη στιγμή που την καταστέλλουμε δυναμικά.

Αν όμως δεν χορηγούνται ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, μπορεί να χορηγείται και Biobran.

– Το Biobran ρυθμίζει την άμυνα του οργανισμού, με φυσικό τρόπο.
– Μειώνει παρενέργειες θεραπειών (π.χ. χημειοθεραπείας).
– Κάνει αποτελεσματικότερη τη συμβατική θεραπεία.
– Βελτιώνει την αντιοξειδωτική δράση & την εξισορρόπηση της γλυκόζης.
– Βελτιώνει την παγκρεατική και ηπατική λειτουργία.
– Χαρίζει ζωτικότητα, ευεξία & υποστηρίζει μια υψηλή ποιότητα ζωής.
– Βοηθά στην παραγωγή φυσικών αντισωμάτων στο ανοσοποιητικό.

Προϊόντα Ιαπωνίας: Daiwa Pharmaceuticals