Από τι παράγεται η Ναττοκινάση

Ένα λειτουργικό τρόφιμο βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος
Το Ναττό, είναι φυτικό τρόφιμο το οποίο παρασκευάζεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια στην Ιαπωνία μέσω φυσικής ζύμωσης δημητριακών από τον βάκιλο bacilli subtilis natto. Το NKCP είναι παράγωγο του φυτικού τροφίμου φυσικής ζύμωσης ναττό που παράγεται με φυσική ζύμωση (bacilli subtilis natto) φυτικών συστατικών δημητριακών (κύρια σόγιας) και σαν βασικό συστατικό του, περιέχει την δραστική πρωτεΐνη που παράγεται από τον bacilli subtilis natto. Είναι απαλλαγμένο τόσο από την ιδιάζουσα γεύση  όσο και από την πλεονάζουσα βιταμίνη Κ2 του φυσικού ναττό.Είναι προϊόν λειτουργικής διατροφής, κατάλληλο να φροντίζει το κυκλοφορικό σύστημα του ανθρώπου,  μειώνοντας τον κίνδυνο της θρόμβωσης.

Ποιο είναι το δραστικό συστατικό του;
Το Natto NKCP είναι εκχύλισμα του φυσικού τροφίμου ναττό και όχι σύνθεση μεμονωμένων χημικών ενώσεων. Έτσι, στο σύμπλεγμα των συστατικών που περιέχει τα σημαντικότερα είναι η πρωτεΐνη βακιλοπεπτιδάση F και η ναττοκινάση.
Το Natto NKCP, ενώ αφήνει αναλλοίωτα τα γνήσια διατροφικά συστατικά των καρπών των δημητριακών -όπως της σόγιας που είναι και η πρώτη ύλη του-, περιέχει επίσης πρόσθετα συστατικά που παράγονται κατά τη ζύμωσή του από τη δράση του βακίλου subtilis natto. Παρόλα αυτά, το τελικό προϊόν καθαρίζεται με φιλτράρισμα από τα περιττά στοιχεία, με αποτέλεσμα η γνωστή ιδιάζουσα οσμή του φυσικού τροφίμου ναττό να εκμηδενίζεται.

Σχολιάστε