Καρκίνος
& Ανοσία

Ποιότητα Ζωής,
ορίζεται ως η ευημερία
και η ικανότητα να
εκτελούμε με απόλαυση
τις δραστηριότητες
της καθημερινής Ζωής.

Ο ρόλος του Ανοσοποιητικού

Περισσότερες από έξι φορές στη ζωή μας προσβαλλόμαστε από καρκίνο, που αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά από το ανοσοποιητικό, χωρίς να εκδηλωθεί ως ασθένεια. Αναπτύσσεται ακολουθώντας ένα αθάνατο ταξίδι επιβίωσης χωρίς εμπόδια, παρά μόνο ένα: Το ενεργά ρυθμισμένο και δυνατό ανοσοποιητικό.

Παρενέργειες Χημειοθεραπείας

Θεραπευτικές αγωγές, όπως η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν το θάνατο των καρκινικών κυττάρων. Αρκετές φορές όμως, η δράση τους επεκτείνεται και στα υπόλοιπα φυσιολογικά κύτταρα του ασθενούς. Έτσι, στην πράξη οι θεραπείες αυτές για όσο καιρό εφαρμόζονται καταστέλλουν την ανοσία.

Μειωμένη Ανοσία & Ζωτικότητα

Ο ασθενής τότε, σε μια στιγμή που η διατήρηση της φυσικής του άμυνας είναι ζωτικής σημασίας, μένει σχετικά ακάλυπτος απέναντι σε μολυσματικούς εισβολείς όπως ιώσεις, λοιμώξεις ή και μολύνσεις, παρουσιάζει έντονη κόπωση, καχεξία, χαμηλή ζωτικότητα και έχει γενικά ”χαμηλή ποιότητα ζωής”.

Το Biobran στην χημειοθεραπεία προσφέρει:
Ανοσία, Αντοχή, Ζωτικότητα
& Ποιότητα Ζωής

Μια ουσιαστική Ανάγκη

Να διατηρήσουμε τον οργανισμό μας δυνατό και ακέραιο σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

Ενεργή Φυσική Άμυνα

Όλες οι σχετικές μελέτες για την θεραπεία του καρκίνου, δείχνουν ότι ένα σώμα με ουσιαστικά ενεργό και ρυθμισμένο ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να ανταποκρίνεται καλύτερα και αποτελεσματικότερα στην καταστροφή μεγαλύτερου αριθμού καρκινικών κυττάρων.

Με τη συμπληρωματική χορήγηση διατροφικών συστατικών προϊόντων ανοσοϋποκίνησης όπως αυτά του Biobran, το σώμα αναπτύσσει την ικανότητα να αναπλάθει γρηγορότερα αμυντικά κύτταρα, αυξάνοντας την άμυνά του οργανισμού με φυσικό και ασφαλή τρόπο.

Μια Πολύτιμη Προσφορά

– Ανοσορυθμιστική δράση.
Ενεργοποίηση ΝΚ -κυττάρων.
– Ενεργοποίηση Τ & Β κυττάρων.

– Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
– Αντιοξειδωτική δράση,
– Εξισορρόπησης γλυκόζης,
– Αύξηση παγκρεατικής λειτουργίας
– Βελτίωση ηπατικής λειτουργίας,
– Αντιγηραντική δράση,
– Αντοχή και ζωτικότητα
– Βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Ο ρόλος του Biobran στη Χημειοθεραπεία
είναι ουσιαστικός για την Ανοσία του οργανισμού

Συνεχής Έρευνα και Μελέτη

Στην μεγαλύτερη από 25ετή λήψη του από ασθενείς, το Biobran, συμπληρωματικά χορηγούμενο συνδυαστικά με τα γνωστά συμβατικά χημειοθεραπευτικά φάρμακα (*), δείχνει πως προσφέρει  βελτιωμένη κλινική εικόνα, καλύτερη ποιότητα ζωής και λιγότερες παράπλευρες αλλοιώσεις και παρενέργειες.

(*) -“Modified Arabinoxylan from Rice Bran, MGN-3/Biobran, Sensitizes Metastatic Breast Cancer Cells In Vitro
– ‘’The Effect of MGN-3 on Induced Toxicity in the Rat’’

Σημείωση: Αν και κάποιες έρευνες δείχνουν ότι καθόσον με το Biobran, η ικανότητα του σώματος να μάχεται για τον εαυτό του αυξάνεται, οι δόσεις της χημειοθεραπείας θα μπορούσαν να μειωθούν, εμείς αφήνουμε την απόφαση αυτή μονάχα στον θεράποντα ιατρό.

Δοσολογίες του Biobran στη Χημειοθεραπεία

Δοσολογία Πρόληψης ή Συντήρησης

Ενήλικες: Ένα (1/2 -1) φακελάκι Biobran 1000 (ή ανάλογα 2-4 δισκία Biobran 250) την ημέρα για όσο διάστημα επιθυμούμε.
Για την ενεργοποίηση της φυσικής άμυνας, σε έναν ενήλικο, ακόμη και ένα ελάχιστο ποσό 500 mgr Biobran (2 ταμπλέτες των 250 mgr) την ημέρα, για ένα διάστημα 2-3 μηνών κρίνεται αρκετό ως πρόληψη ή συντήρηση. Όμως για σοβαρότερες περιπτώσεις, η δοσολογία πρέπει να αυξάνεται ανάλογα.

Δοσολογία σε CA σταδίων 1,2 & 3

Ενήλικες: Τρία (3) φακελάκια Biobran 1000 (ή ανάλογα 12 δισκία Biobran 250) την ημέρα, 7 (επτά) ημέρες τη βδομάδα.
Ο χρόνος χορήγησης ξεκινά λίγες βδομάδες πριν την έναρξη της θεραπείας, συνεχίζεται καθ όλη την διάρκειά της και ολοκληρώνεται 4-6 μήνες μετά από αυτή.
Πέραν αυτού, δεν υπάρχει περιορισμός. Η χορήγηση μπορεί να διακοπεί ή να συνεχιστεί με χορήγηση συντήρησης ανά περίπτωση για μικρό ή πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δοσολογία σε CA σταδίου 4

Ενήλικες: Πέντε (5) φακελάκια Biobran 1000, πέντε (5) ημέρες την εβδομάδα (2 ημέρες χωρίς χορήγηση).
Ο χρόνος χορήγησης είναι μη προσδιορίσιμος. Γενικά, ξεκινούμε αμέσως μόλις πάρουμε την ανάλογη απόφαση και συνεχίζουμε χωρίς διακοπή επί 2-3μήνες.
Πέραν αυτού, δεν υπάρχει περιορισμός. Η χορήγηση μπορεί να συνεχιστεί όμοια με στάδια 1, 2, 3 και να ολοκληρωθεί με χορήγηση συντήρησης για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Προφυλάξεις ή αντενδείξεις

Αλληλεπιδράσεις: Στην πολυετή λήψη του παγκόσμια, δεν έχει παρατηρηθεί ή σημειωθεί κάποια αλληλεπίδραση ή αρνητική συνέργεια με τα γνωστά συμβατικά χημειοθεραπευτικά φάρμακα. Έτσι παραμένουν ως κύριοι λόγοι αποφυγής της χρήσης του, οι γνωστοί περιορισμοί.

Το Biobran έχει μηδενική τοξικότητα. Έτσι δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός ή αντένδειξη, εκτός από τις περιπτώσεις παράλληλης χορήγησης ειδικής ανοσοκατασταλτικής θεραπείας (π.χ. σε μεταμοσχεύσεις), όπου εκεί είναι απαραίτητη η χορήγηση ανοσοκατασταλτικών φάρμακων ώστε να μειωθεί η πιθανότητα απόρριψης του μοσχεύματος από το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. (Περισσότερες απαντήσεις εδώ).

Επίσης, όταν είναι απαραίτητες πολύ υψηλές ημερήσιες δόσεις Biobran (πάνω από 3000 mgr/ ημέρα) και υπάρχει παράλληλα κάποιο αυτοάνοσο ή μια χρόνια φαρμακευτική αγωγή (όπως προηγούμενη θεραπεία με αντιπηκτικά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα όπως περισσότερο από 10 χρόνια), καλό θα είναι η δοσολογία να αυξάνεται σταδιακά (500-1000 mgr ανά εβδομάδα).

Ειδικά σε παράλληλο αυτοάνοσο: όταν η αρχική δόση του Biobran είναι πάνω από 1000 mgr /ημέρα (για φυσιολογικό βάρος ενήλικου), ίσως αρχικά, τα συμπτώματα του αυτοάνοσου επιδεινωθούν για περίοδο 30 περίπου ημερών πριν αρχίσουν να βελτιώνονται. Για το λόγο αυτό θα πρέπει η δοσολογία να αυξάνεται σταδιακά (500-1000 mgr ανά εβδομάδα). (Περισσότερα εδώ).

Έγκυες γυναίκες έχουν λάβει το Biobran χωρίς προβλήματα. Εντούτοις, όπως με κάθε άλλο προϊόν, άσχετα με το πόσο ασφαλές είναι και μέχρις ότου ειδικές εξετάσεις και μελέτες να γίνουν για τις έγκυες γυναίκες, δεν θα συνιστούσαμε την χορήγηση του Biobran σε αυτή την πληθυσμιακή ομάδα.

Μορφές & Συσκευασίες Biobran

Προϊόντα Ιαπωνίας: Daiwa Pharmaceuticals