Το Biobran
για Πρόληψη
& Συντήρηση

Χαρίζει σε όλους
όσους αγαπάμε
Ανοσία, Αντοχή,
Ζωτικότητα &
Ποιότητα Ζωής

Διατηρώντας την Ανοσία

Για να διατηρήσουμε μια καλή κατάσταση υγείας, οι αιτίες των ασθενειών, πρέπει να απομακρυνθούν προτού αναπτυχθούν και ισχυροποιηθούν. Για το σκοπό αυτό η ανοσολογική ανταπόκριση πρέπει να παραμένει δυνατή και ρυθμισμένη ώστε να προστατεύσει το σώμα από ξένους εισβολείς. Υγεία σημαίνει να αντιμετωπίζεις τις ασθένειες, χρησιμοποιώντας τους ανοσολογικούς μηχανισμούς οι οποίοι ανάλογα ρυθμίζουν ή ενισχύουν την ανοσία του οργανισμού.

Ενοποιημένο Σύστημα

Γνωρίζουμε ότι το ψυχολογικό, νευρικό, και ανοσοποιητικό σύστημα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα σε μια σύνδεση η οποία έχει αναδείξει ένα νέο ιατρικό κλάδο, την ψυχο –νευρο -ανοσολογία (psycho-neuro-immunology ή PNI). Ασθένειες όπως καρκίνος, AIDS, επιμολύνσεις, αυτοάνοσα και χρόνιες λοιμώξεις, μπορούν να δημιουργήσουν μιαν ένταση στο ανοσοποιητικό μας, ως να πρόκειται το σώμα να παλέψει για να επιστρέψει στη υγιή του κατάσταση.

Πρόληψη και Διατροφή

Η δράση ανοσοκυττάρου ενός εγκλωβισμένου ατόμου μειώνεται. Ένας σπουδαστής που ετοιμάζεται για τις εξετάσεις του ή ένας ασθενής σε νοσοκομείο, έχουν μειωμένη ανοσία λόγω του άγχους τους. Η γήρανση της ανοσίας σε συνάρτηση με την ηλικία είναι επίσης φυσικό επακόλουθο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να την κρατάμε σε υψηλά επίπεδα. Διατηρώντας μια σωστή δίαιτα βοηθάμε να διορθώνουμε και να ενισχύουμε την ανοσία μας.

Το BioBran, υποστηρίζει δυναμικά το
ζωτικό ρόλο της διατροφής στην υγεία

Πρόληψη & Συντήρηση

Χορηγούμενη ελάχιστη ποσότητα: Ένα (1-2) δισκία Biobran250 την ημέρα.
Χρόνος χορήγησης: Ένας ελάχιστος κύκλος 2 μηνών κρίνεται απαραίτητος. Πέραν αυτού δεν υπάρχει περιορισμός αλλά ούτε και ανάγκη διακοπής.

Κρυολόγημα & Ιώσεις

Χορηγούμενη ελάχιστη ποσότητα: Δύο – τέσσερα (2-4) δισκία Biobran250 κάθε τέσσερις (4) ώρες.
Χρόνος χορήγησης: Ανάλογος των συμπτωμάτων (1-3 ημερών). Πέραν αυτού μπορεί να συνεχίσει με δοσολογία συντήρησης. (Δείτε & περιορισμούς)

Χρόνιες Λοιμώξεις

Χορηγούμενη ελάχιστη ποσότητα: Δύο – τέσσερα (2-4) δισκία Biobran250 δύο (2) φορές την ημέρα.
Χρόνος χορήγησης: 3-12 μήνες, ανάλογα τις υποτροπές. Πέραν αυτού, είναι θετικό να συνεχίσουμε με δόση συντήρησης για ένα διάστημα, μεγαλύτερο του έτους.

Δοσολογίες στα παιδιά

Οι δόσεις για παιδιά υπολογίζονται στο μισό από αυτές των ενηλίκων που αναφέρονται εδώ. Παρόλα αυτά, το Biobran έχει μηδενική τοξικότητα για να ανησυχούμε για υπερδοσολογία. Έτσι, οι ποσότητες που αναφέρονται, είναι οι ελάχιστες που μπορεί να χορηγηθούν.

Το Biobran είναι σημαντικό για
τη Φυσική Άμυνα του οργανισμού