fbpx

Αραβινοξυλάνη και nk -κύτταρα: Ο ρόλος τους στην ενεργοποίηση της φυσικής μας άμυνας

Οι “φύλακες” της ανοσίας μας

Ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες εξακολουθούν να απειλούν την υγεία μας καθημερινά. Η Φύση δεν μας έχει αφήσει απροστάτευτους. Μας προίκισε με ένα υπέροχο βιολογικό μηχανισμό προστασίας και αυτοθεραπείας, το ανοσοποιητικό μας σύστημα, με μόνη απαίτηση από μας να το διατηρούμε στη φυσική του κατάσταση ακέραιο και δυνατό.

Στην πρώτη γραμμή άμυνας του ανοσοποιητικού μας βρίσκονται τα άγνωστα μέχρι πρότινος ΝΚ-κύτταρα (natural killer cells ή κύτταρα φυσικοί φονείς). Αν και η παρουσία τους στο ανθρώπινο σώμα ανακαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα, η ύπαρξή τους χρονολογείται από την εποχή της πρώτης δημιουργίας του ανθρώπου.

Η δράση τους όμως συνεχώς μειώνεται με αποτέλεσμα στο σύγχρονο άνθρωπο να εμφανίζονται σχεδόν ανενεργά με μόνη οδό ενεργοποίησής τους την κατάλληλη διατροφή, όπως τα δραστικά συστατικά του Biobran.

Η χαμένη μας δύναμη

Το Biobran είναι υδρολυμένο πίτουρο ρυζιού από ένζυμα μανιταριού Shitake. Βασίζεται στην παραδοσιακή διατροφή της Ιαπωνίας και προέρχεται από την υδατοδιαλυτή διαιτητική ίνα που βρίσκεται στο φλοιό του ρυζιού.

Τα βασικά συστατικά του χωρίς να μεταβολιστούν από τον οργανισμό, εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος και ενώνονται με τα ΝΚ-κύτταρα ενεργοποιώντας τα και επαναφέρνοντας τα επίπεδα δράσης τους στα φυσιολογικά επίπεδα.

Αρκετές φορές στη ζωή ενός ανθρώπου, το σώμα του προσβάλλεται από μολυσματικούς εισβολείς ιώσεις, λοιμώξεις, σοβαρές μολύνσεις ή καρκίνο, όπου αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά από το ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε να μην εκδηλωθούν ως ασθένεια ποτέ. Μια εισβολή χωρίς εμπόδια, παρά μόνο ένα: Το ενεργά ρυθμισμένο και δυνατό ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Ρύθμιση του Ανοσοποιητικού

Το Biobran είναι ένας φυσικός απόλυτα ασφαλής ανοσορυθμιστής. Ισορροπεί τις βιολογικές παραμέτρους, αντί να τις αυξάνει σε βάρος κάποιων άλλων, γεγονός που θα δημιουργούσε παρενέργειες. Η ικανότητά του να ρυθμίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού στα φυσιολογικά επίπεδα το κάνει ιδανικό ως συμπληρωματικό βοήθημα, τόσο σε ήπιες καταστάσεις όπως απλά κρυολογήματα ή ιώσεις, όσο και σε δυσκολότερες καταστάσεις, όπως αυτοάνοσα, κρυφές φλεγμονές, λοιμώξεις ή χημειοθεραπείες.

Θεραπευτικές αγωγές, όπως η χημειοθεραπεία έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν το θάνατο των καρκινικών κυττάρων. Αρκετές φορές όμως, η δράση τους επεκτείνεται και στα υπόλοιπα φυσιολογικά κύτταρα καταστέλλοντας την ανοσία του ασθενούς, σε μια στιγμή που η διατήρηση της φυσικής του άμυνας είναι ζωτικής σημασίας, αφήνοντάς τον σχετικά ακάλυπτο, με έντονη κόπωση και γενικά «χαμηλή ποιότητα ζωής».

Το Biobran είναι ένα προϊόν για όλους
όσους θέλουν να ενεργοποιήσουν
το ανοσοποιητικό τους με φυσικό τρόπο

Έχει παρατηρηθεί ότι οι ασθενείς, που έχουν εντάξει στο διαιτολόγιό τους, ειδικά διατροφικά συστατικά, όπως του Biobran, λίγες βδομάδες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία, έχουν βελτιώσει την ανοσία τους σε πιθανές μολύνσεις ή ιώσεις, νοιώθουν ευεξία και γενικά ζουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το ίδιο το Biobran δεν αποτελεί θεραπεία για κάποια ιδιαίτερη ασθένεια ή ιατρική κατάσταση. Οι επιστήμονες προτείνουν όμως τη συμπληρωματική χρήση του, σε μια προσπάθεια να κρατήσουν το ανοσοποιητικό ρυθμισμένο και ακέραιο. Η ρύθμιση της άμυνας του οργανισμού μας, η αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση και η βελτίωση της ποιότητας ζωής, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Κυκλοφορεί σε μορφές, ανάλογες με της συγκέντρωσης του κύριου συστατικού της. Για μικρούς και μεγάλους BioBran 250 σε ταμπλέτες για ιώσεις, μετεγχειρητικά ή συντήρηση και στην κορυφαία μορφή του BioBran 1000 σε σκόνη, για περίπτωση που χρειαζόμαστε να βοηθήσουμε το σώμα μας να αντεπεξέλθει σε δυσκολότερες καταστάσεις, όπως χημειοθεραπείες ή λοιμώξεις.

Ένα φυσικό διατροφικό προϊόν,
σημαντικός βοηθός στην αποθεραπεία μας

Προϊόν Daiwa Pharmaceuticals Ιαπωνίας

Σχολιάστε