Ζωτικότητα & Ποιότητα Ζωής

Ανάγκη για ένα δυνατό και ακέραιο ανοσοποιητικό;

Κρυολόγημα & Ίωση

Η ενεργοποίηση των κυττάρων ΝΚ και η ήπια αντιφλεγμονώδη δράση του Biobran, είναι παράγοντες που στις περιπτώσεις κρυολογημάτων & ιώσεων, το καθιστούν ως σημαντικό ρυθμιστικό βοήθημα του ανοσοποιητικού. >>>

Λοίμωξη

Ακόμη κι αν το σώμα προσβληθεί από μικροοργανισμούς ή ιούς, ένα ενεργοποιημένο και ισχυρό ανοσοποιητικό, είναι ικανό να εμποδίσει την ανάπτυξη και δημιουργία δυσάρεστων εξελίξεων ή υποτροπών. >>>

CA & Χημειοθεραπεία

Η άμεση ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού από το Biobran, δίνει την ικανότητα στον οργανισμό να αυξάνει άμεσα τη φυσική του άμυνά, μειώνοντας τις όποιες πιθανές παρενέργειες της χημειοθεραπείας ή ακτινοθεραπείας. >>>

Ένας αδύναμος και ταλαιπωρημένος οργανισμός, αργεί να αναρρώσει, και είναι σχετικά ακάλυπτος απέναντι σε ξένους εισβολείς όπως ιώσεις, μολύνσεις ή νεοπλασίες, παρουσιάζοντας έντονη κόπωση και γενικά ‘χαμηλή ποιότητα ζωής’.

Ζωτικότητα:

Η απαραίτητη ψυχική και σωματική ενέργεια που διαθέτει ένας οργανισμός για να διατηρείται ακμαίος και δραστήριος. Ένα αδύναμο ανοσοποιητικό είναι δείκτης μειωμένης ζωτικότητας.

Ποιότητα Ζωής:

Το επίπεδο υγείας, άνεσης και ευτυχίας που βιώνει ένα άτομο. Η σχέση του με τους στόχους, τις προσδοκίες, τα πρότυπα και τις ανησυχίες του. Οι χρόνιες ασθένειες και οι υποτροπές τους μειώνουν την ποιότητα ζωής.

Η ζωτικότητα και η ποιότητα ζωή, εξαρτώνται σημαντικά από την κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού και την ικανότητα διατήρησης υψηλού επιπέδου της φυσικής του άμυνάς.

Βελτίωση των συνθηκών της ζωής

Ανοσορυθμιστική καλείται η διατροφή που βοηθά στην ταχύτερη επαναρύθμιση και αναδόμηση της φυσικής μας άμυνας, ειδικά στις δύσκολες καταστάσεις υγείας.

Το Biobran είναι ένα απλό συμπλήρωμα διατροφής, που βοηθά σημαντικά ένα αδύναμο σώμα να δραστηριοποιήσει πάλι το ανοσοποιητικό του, μέσω της ενεργοποίησης των κυττάρων ΝΚ, Τ & Β.

Δεκάδες επιστημονικές μελέτες συνδέουν τις περιπτώσεις δύσκολων καταστάσεων υγείας όπως λοιμώξεις ή χημειοθεραπείες, με την ανάγκη βελτίωσης της ποιότητας ζωής μέσω ειδικών διατροφικών συστατικών.

Η συμπληρωματική χορήγησή του Biobran παράλληλα ή όχι με τις συμβατικές θεραπείες, βελτιώνουν την κλινική εικόνα της συγκεκριμένης κατηγορίας ασθενών, παρέχοντάς τους ταχύτερη ανάρρωση, ευεξία και καλύτερη ποιότητα ζωής.